Parkinsonnet
Parkinsonnet

ParkinsonNet is een initiatief van het UMC St Radboud & de werkgroep bewegingsstoornis- sen van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NCN). ParkinsonNet bestaat uit regionale netwerken van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en het begeleiden van patiënten met de ziekte van Parkinson of op Parkinson lijkende aandoeningen (Parkinsonisme). De netwerken zijn gecentreerd rond één of meerdere maatschappen neurologie van de regio- nale ziekenhuizen.

OPDRACHT

In de tijd dat ik bij puntkomma was heb ik mogen meewerken aan de Restyling van de corporate identity (huisstijl) van Parkinsonnet. Zo heb ik de website ontworpen, zowel functioneel als visueel.

UITWERKING

Op basis van een nieuw aangepast logo/merkbeeld voor ParkinsonNet hebben we alle andere huisstijldragers, waaronder de website van parkinsonnet, gerestyled. De basis hiervoor vormen de kleuren rood, grijs en wit. Deze kleuren komen telkens terug en brengen een eenheid in alle communicatie-uitingen van ParkinsonNet.

MIDDELEN

Uitgewerkt in een nieuw logo/merkbeeld, huisstijldragers, folders, een congresboek, een website (www.parkinsonnet.nl) en een scholing- en congreswebsite.

Parkinsonnet

  • Categories →
  • Digital
  • Print
  • Projects
  • User Experience/ Interaction design
 

Clients

client logos
Back to top